top of page
20230920_DeKruik9.jpg

VERHUUR

20230920_DeKruik15.jpg
kruik outline.png

Bij Café Bar de Kruik is zaalhuur mogelijk! Of je nu een (bedrijfs)borrel op de planning hebt, of uit wil pakken met je verjaardag. Hier heb je de perfecte omstandigheden om daar een memorabel moment van te maken! 

Met drie zalen van verschillende groottes is er altijd een passende plek voor ieder event. De zalen hebben allemaal een eigen karakter en uitstraling. Of je nu kiest voor een intieme sfeer of juist een bruisende ambiance, wij helpen je graag verder om jouw event tot een onvergetelijk succes te maken! 


Als studentenvereniging op zoek naar een vaste thuisbasis? 

Plannen jullie met de vereniging een gala, biercantus of ander feest met je medestudenten? Dan vind je bij ons de perfecte ruimte waar alles binnen handbereik is. We hebben een DJ-booth, eigen bar, een podium en een beamer met groot scherm!  

Afhankelijk van de datum kunnen we de locatie op maandag, dinsdag- en zondagavond de hele nacht exclusief voor jouw gezelschap reserveren. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is dit doorgaans mogelijk tot 22.00 uur.

Bij Café Bar de Kruik streven we ernaar om je bedrijfsfeest tot een onvergetelijke er
varing te maken, precies zoals jij dat voor ogen hebt. 

ZALEN

prajwal-vedpathak-2xCumGoU8GE-unsplash.jpg

KERSTBORREL?

Café Bar De Kruik transformeert tijdens de wintermaanden in een betoverende kerstambiance. Dit is dé ideale plek om met je vrienden, studiegenoten of collega’s te genieten van een warme kerstborrel. Ons toegewijde team staat gereed om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen!

Klik op de informatiebutton voor het weergeven van de informatie sheet! 

bottom of page